Lachgas bezorgen? Dat doet Lachgas Westland.

 In BLOG

Lachgas bezorgen door Lachgas Westland

Feestjes: we zijn er gek op! Met jou zijn er veel mensen die het leuk vinden om een ballonnetje lachgas te gebruiken. Op veel feestjes mogen wij lachgas bezorgen, maar je ziet ook steeds vaker dat mensen lachgas meenemen naar een feestje en het daar delen met vrienden. Heel gezellig maar er zijn wel een paar dingen waar je even rekening mee moet houden als je lachgas wilt vervoeren.

Lachgas bezorgen: hoe doe je dat?

Lachgas patronen
Lachgas patronen

In dit blog houden we de uitleg eenvoudig zodat het voor iedereen die het leest duidelijk is. De regels voor het vervoeren van lachgas zijn namelijk best wat lastig wanneer je ze uit wetboeken en transportregels moet halen. Daar heb je waarschijnlijk ook weinig zin in dus lees hier de basisregels.

Lachgas bezorgen als particulier

Stel, je gaat met je vrienden naar een feestje en besluit wat lachgas mee te nemen. Je laat het eerst thuis bezorgen (uiteraard door ons 🙂 ) en je neemt het vanaf huis mee in de auto. Op het feestje zijn je vriendjes blij en je hebt een topavond. Niet aan het handje, alles is ok. Zo kan het gaan en gaat het waarschijnlijk meestal.

Stel je dezelfde situatie voor met een klein verschil: onderweg naar het feestje worden jullie staande gehouden door de politie en bij controle zien ze dat jullie lachgas in de auto hebben.

Het gaat om het gewicht

Kom je in zo’n situatie dan kun je er als particulier vanuit gaan dat je max 2kg lachgas in het voertuig mag hebben. Dus niet iedere inzittende 2 kg, maar max 2 kg in de auto (of je scooter, quad, speedboot, motor of de mobillete van je opa).

lachgas bezorgen of vervoeren voor particulieren tot max 2 kg.

Lachgas bezorgen bij je vrienden? Doe het veilig

Lachgas Cracker
Lachgas Cracker

Als particulier heb je weinig regels voor het vervoer van lachgas. Toch heb je er wel belang bij om het zo veilig mogelijk te vervoeren. Omdat we je veiligheid belangrijk vinden hebben we een paar tips voor je. Wanneer je die opvolgt maak je het vervoer van lachgas veilig voor jezelf en vrienden. Zo blijft het voor iedereen gezellig.

  • Vervoer lachgas niet in het passagiersgedeelte van je auto maar leg het in de kofferbak of laadruimte
  • Vervoer patronen in een stevige en afsluitbare tas en leg deze eveneens in de kofferbak of laadruimte
  • Vervoer een tank van max 2kg in de laadruimte of kofferbak en snoer deze vast of plaats hem in een vastgesnoerde krat

Lachgas bezorgen voor verkoop? A whole new ballgame

Trap even op de rem als als particulier denkt zelf een voorraadje in te slaan en te verkopen want op het moment dat je dat doet veranderen de spelregels drastisch. We schreven daar een blog over dat je hier kunt lezen maar als particulier is het belangrijk dat je gewoon even nadenkt voor je (een deel) van je lachgas verkoopt. Natuurlijk kun je de rekening van een tank splitten met je vrienden en mag je uitdelen, maar ga je ballonen verkopen dan ben je aan het handelen alsof je een bedrijf bent.

Lachgas Bezorgen kun je beter laten doen

Als je dit allemaal zo leest kun je er beter voor kiezen om je lachgas gewoon af te laten leveren op de feestlocatie. We bezorgen dagelijks binnen een uur na ontvangst van je bestelling. Zo heb je dus altijd wat je wilt, waar je het wilt. Ga snel naar onze shop en maak meteen kans op een leuke korting.

Kans op korting met Lucky Wheel op LachgasWestland.nl
Speel Lucky Wheel voor korting op onze site

Over deze informatie / aansprakelijkheid

We doen altijd ons uiterste best om informatie zo volledig mogelijk en waarheidsgetrouw aan te bieden. Wetten en regels zijn veranderlijk en vaak complex. Wij delen hier slechts onze interpretatie van de regels die van kracht zijn ten tijde van het publiceren van dit blog en aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enige schade, letsel of rechtsgevolg dat voortvloeit uit het handelen naar de het beschreven advies. Jezelf volledig informeren over de wet? Dat kan hier.

Recommended Posts

Leave a Comment

0
lachgas veilig gebruiken
Korting niet van toepassing op patronen.
DRAAI
Never
Remind later
No thanks